Publicat: vin, Mai 29th, 2015

Ce pantofi se potrivesc la costumul tău

pantofi-barbati

O altă problemă pe care o au bărbați, este alegerea pantofilor pentru costumul lor. Pentru a face o alegere corectă, înainte trebuie să ne punem câteva întrebări: „costumul pe care îl voi lua se potrivște cu evenimentul la care merg?” și „ce culoare are costumul meu?”.

Dacă ne-am răspuns la prima întrebare și facem alegerea corectă, costumul nostru se potrivește cu evenimentul la care mergem, pasul doi este să identificăm culoarea costumului, deoarece trebuie să creem un contrast.

Nu ești sigur că răspunsul la prima întrebare este corect, vezi  cum alegem costumul de bărbat potrivit.

Ce culoare are costumul meu?

În funcție de culoarea costumului vom asorta pantofi. Combinația clasică, costum negru și pantofi negri nu mai este așa recomandată, doar dacă mergi la o înmormântare, în 2015 – 2016, trebuie să porți haine mult mai colorate, mai vii și mai îndrăznețe.

Ce nu știai pâna acum, un costum poate fi asortat și cu o pereche de teneși Converse, iar această combinație poate arăta foarte bine, dacă mergem în club, la teatru sau film.

Lucrezi într-un mediu de afaceri și vrei o ținută business, nu este greu să asortezi un costum gri-închis sau bleumarin cu o pereche de pantofi negri. Dacă este un mediu de afaceri mai relaxant, ai opţiunea de a purta diferite culori atât la costum, cât şi la pantofi.

Costumul de culoare bleumarin se asortează foarte bine cu pantofi de culoare neagră, maro, roșii sau vișinii. Când asortăm costumul cu pantofi negri, atunci avem o ținută business. Dacă purtăm pantofi maro, atunci formăm o ținută relaxantă. Când avem pantofi roșii, vișinii sau altă culoare exotică și un costum bleumarin, atunci avem o ținută potrivită pentru evenimentele sociale.

costum si pantofi maro

Costumele în nunanțe gri se asortează de minune cu pantofi negri, maro, roşii sau vişinii. Se asortează foarte ușor cu o cămașă albă și cravată neagră. Astfel de combinații se potrivesc foarte bine când mergem intr-un mediu mai relaxant, job sau la un eveniment caritabil.

Două nuanțe mai dificile când le asortăm sunt maro și negru. Costumul maro nu se asortează niciodata cu pantofi negri, iar costumul de culoare neagră se asortează doar cu pantofi negri.

Mai putem face mici excepții să combinăm sacoul cu blugi sau pantofii cu blugi, însă noanțele să fie apropiate, sa creem un contrast.

Urmează sfaturile de mai sus și vei fi un bărbat în ton cu moda.

Dacă ți-a plăcut acest articol … urmărește-ne pe Facebook sau Twitter.

 

Scrie un articol și câștigă un costum de baie la modă

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 4 Comments
Spune-ți părerea
 1. Teodor spune:

  La un costum grena, ce culoare de pantofi ar merge ?

 2. pohrib george spune:

  Daca am pantalon bleumarin inchis si sacoul albastru ce pantof sa port..??

  • DespreModă spune:

   salutare,

   se asortează foarte bine cu pantofi de culoare neagră, maro, roșii sau vișinii. Când asortăm costumul cu pantofi negri, atunci avem o ținută business. Dacă purtăm pantofi maro, atunci formăm o ținută relaxantă. Când avem pantofi roșii, vișinii sau altă culoare exotică, atunci avem o ținută potrivită pentru evenimentele sociale.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada