Publicat: lun, Sep 11th, 2017

Ce mai este la moda ?Castiga un tricou personalizat cu poza ta, un tablou canvas personalizat cu poza ta la dimensiuni de  60 x 90 cm, un set de 100 bucati de carti de vizita si un set de 2 cani personalizate cu poza voastra.

Dragi bloggeri si bloggerite vreau sa va descriu in cateva cuvinte noutatile din moda internetului din ziua de azi. Am tot cautat pe internet si am gasit o campanie foarte interesanta. Am ajuns la un acord cu Yan Design, o firma ce are ca obiect principal de activitate –  activitati de editare. Aceasta clasa include: – editarea (inclusiv on-line ) de : – cataloage – fotografii, gravuri si carti postale -felicitari -formulare -afise, reproduceri ale operelor de arta – materiale publicitare – alte tiparituri – editari on – line de informatii statistice sau alte informatii.

Mai exact ei se ocupa cu personalizare de obiecte, gen tricouri personalizate, cani personalizate, tapet personalizat, mai multe detalii aici – yanprint.ro si tablouri canvas personalizate. Acum sa va explicam in ce consta colaborarea noastra.

tricou personalizat

Fiecare blogger ce vrea sa participe la campanie va primi la alegere dintre urmatoare premii: un tricou personalizat cu poza lui, un tablou canvas personalizat cu poza ta la dimensiuni de  60 x 90 cm, set 100 bucati carti de vizita si un set de 2 cani personalizate cu poza voastra.

Fiecare categorie de premiu inlclude 50 de premii, adica in campanie sunt doar 50 de tricouri, 50 de seturi de cani.

Conditii de participare:

Sa ai un blog de minim 6 luni, cu cel putin 50 de articole scrise, in momentul lansarii campaniei.
Sa scrii un articol de minim 350 de cuvinte in care promovezi site-ul yanprint.ro sau tablouricanvas.net. In articolul tau spune de ce ai cumpara produse de pe yanprint.ro sau tablouricanvas.net.

In articolul tau trebuie sa postezi doua linkuri.
Daca vei alege sa promovezi yanprint.ro, atunci va fi un link catre yanprint.ro cu urmatoarele proprietati:

Link spre adresa “http://yanprint.ro/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre: “bannere”, “tricouri personalizate”, “cani personalizate”, “tapet personalizat”, “stickere personalizate”, “print”, “Yan Print”, “autocolant personalizat”, “gravura”.

cana personalizata

si  un link la alegere de mai jos:

Link spre adresa “http://yanprint.ro/personalizare-tricouri/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre: “tricouri personalizate”, “personalizare tricouri”, “tricouri”.

Link spre adresa “http://yanprint.ro/personalizare-cani/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre: “cani”, “cani personalizate”, “personalizare cani”.
Link spre adresa “http://yanprint.ro/tapet-personalizat/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre “tapet”, “tapet personalizat”, “personalizare tapet”.
Link spre adresa “http://yanprint.ro/stickere-personalizate/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre “stickere”, “stickere personalizate”, “personalizare stickere”, “stickere auto”, “stickere perete”.

Daca alegi sa promovezi tablouricanvas.net, atunci trebuie sa incluzi 2 linkuri la alegere de mai jos:

Link spre adresa “http://tablouricanvas.net/” cu unul dintre urmatoarele cuvinte cheie, la alegere dintre “tablouri canvas”, “tablouri ”, “tablouri panza naturala”, “canvas”, “tablouri canvas personalizate”, „fotografii canvas”.

tablou canvas personalizat

 

Campania se va incheia cand se vor strange 100 de bloggeri. Daca cererea este mare si sunt multi bloggeri doritori, cele 100 de locuri pot fi suplimentate.

Articolele participante la campanie trebuie adaugate in comentariu si trimise pe adresa info@yanprint.ro.

Pentru intrebari folositi sectiunea comentarii sau info@yanprint.ro.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada