Publicat: lun, Sep 11th, 2017

Ce fac pentru a dormi confortabil in sezonul rece

Share This
Taguri

Usor-usor vremea incepe sa se raceasca. Frunzele au inceput sa cada de pe copaci, ploile sunt tot mai dese si temperaturile in scadere. Gata cu noptile insuportabile de vara, cu noptile in care nu puteam dormi din cauza caldurii.
Imi place cand e mai rece afara, deoarce dorm mult mai bine. Sezonul rece este preferatul meu din acest punct de vedere.
Pentru a dormi cat mai bine am in vedere cateva aspecte:

• Folosesc o lenjerie de pat din bumbac egiptean
Pe timpul verii imi place sa folosesc lenjerii de pat din matase. Sunt foarte confortabile. Insa, in timpul sezonului rece intotdeauna prefer sa folosesc lenjerii de pat bumbac egiptean. Ele imi ofera tot confortul de care am nevoie.
pilota
• Imi aleg cu grija pilota
In timpul sezonului rece intotdeauna folosesc pilote din puf si pene de gasca. Acestea sunt foarte calduroase si imi ofera un somn linistit. Pilotele din puf si pene de gasca sunt de calitate superioara si pot fi achizitionate si online, de pe Asternuturisiprosoape.ro. Intra pe site si vezi modelele disponibile. Tot de aici poti cumpara si pilote patru anotimpuri, pilote tot mai dorite in ultima perioada.

• Setez pe timpul noptii o temperatura mai scazuta in camera
Am un termostat pentru a putea monitoriza mai simplu temperatura din dormitor. Pe timpul noptii mereu setez termostatul astfel incat temperatura din camera sa fie mai scazuta ca in timpul zilei. Si e foarte bine asa, deoarece dorm foarte confortabil.
lenje2
Sincer, ador noptile din sezonul rece. Imi place sa stau in pat, invelita cu pilota si sa citesc sau sa ma uit la TV. Mai bine sa imi fac eu in casa cat de cald vreau cu ajutorul centralei termice, decat sa fie vara, cald si sa nu pot dormi. Din pacate, nu am un aparat de aer conditionat cu ajutorul caruia sa imi pot seta temperatura dorita si in timpul verii. Dar, asa e cand stai cu chirie.

Cam asa procedez eu si cam acestea sunt aspectele care conteaza pentru mine. Tine si tu cont de ele si vei avea un somn linistit in timpul noptilor din sezonul rece.

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada