Publicat: lun, Iul 18th, 2016

Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016

Mai sunt câteva zile până la 1 august, luna cu cei mai mulți turiști pe plajele din întreaga Europă. Dacă nu ai fost încă la mare și vrei să fi regina oricărei plaje, atunci trebuie să fii la curent cu ultimele tendințe în materie de costume de baie.

Pentru vara lui 2016, designerii ne-au pregătit câteva surprize, pe care le veți afla din rândurile următoare. Am făcut o listă de trenduri pe care o împărtășim și cum tine, așa ca să-ți faci o idee despre ce e nou vara asta.

În această vară sunt încă la modă costumele de baie într-o singură piesă. Dragelor, trebuie să fiți atente că nu se mai poartă costum de baie într-o singură piesă clasic. Acum e mult mai sexy, chiar cu un twist. Am văzut în shop modele cu bretele împletite sau cu tot felul de decupaje. Nu am rezistat tentației de ați arăta costumule de baie Monokini Water și Luxurious Monokini de la Pikant24.ro. 

costum de baie costum baie

O altă tendință în această vară este combinația  mix & match. Acest trend îți permite să combini tot felul de culori, stiluri sau branduri. Pentru sutien poți alege volane, cupe în forma de triunghi, asimetrie, suprapuneri și, să nu uităm, eternul model bandeau. În ceea ce privește modelul de slip, îți recomandăm să alegi un slip cu talie înaltă, încă se poartă și este la modă. Trebuie să îți arătăm și ție aceste două superbe costume de baie. Ce părere ai?

Ce costume de baie se poartă în vara lui 2016 costume de baie 2016

Dacă ești posesoarea unui corp bine lucrat și vrei să te bronzezi pe o suprafață cât mai mare a corpului, atunci alege costume de baie bikini. Cu bretele foarte subțiri și slipi minusculi, costumele de baie bikini sunt la mare căutare. Însă trebuie să știți că bikini sunt creați pentru acele fashioniste cu un corp bine lucrat și foarte îngrijite ce nu au nimic de ascuns sub excesul de material. Un avantaj al acestui costum de baie este faptul că doamnele și domnișoarele își pot expune la soare o suprafață cât mai mare a corpului și nu vei avea urme de bronz inegal. Culorile în trend pentru bikini pot fi articole monocromatice în nuanțe pastelate, cât și opțiuni aprinse, cu adevărat de vară.

costum de baie bikinicostum bikini

Tot în vara lui 2016 se mai poartă și costumele de baie în culori de pietre, precum: roşu, smarald şi bleumarin, şi combinaţia roz cuarţ cu albastru seren. Costumele de baie ce sunt dintr-o singură piesă sunt pentru femeile care vor să păstreze misterul şi cele care sunt mai plinuţe, dar şi cele din două piese.  Se mai poartă și dantela, care vine să dea o notă mai luxoasă costumelor de baie.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada