Publicat: vin, Ian 27th, 2017

Câştigă un curs de make-up în valoare de 1800 lei

După cum aţi citiţ în titlul acestui articol, puteţi câştiga un curs gratuit de make-up în valoare de 1800 lei. Premiul este oferit de către DespreModa.ro, în colaborare cu  ABA MAKE-UP ACADEMY. Pe lânga premiul special în valoare de 1800 lei, mai oferim încă 10 premii, ce constă într-un seminar de machiaj (10 participante).

Câteva cuvinte despre ABA MAKE-UP ACADEMY

Fondatorul academiei este Alina Brăilescu, make-up artist cu o experiență de peste 15 ani, fiind pasionată dintotdeauna să împartășească know how-uri și secrete ale meseriei sale.

Pasionați de machiaj, începători sau make-up artistic ce și-au început cariera în machiaj vin la scoala noastra de machiaj să învete sau să își perfecționeze tehnicile și să dea frâu liber creativității.

În fiecare an 100 de studenți din toată țara vin sa descopere arta machiajului alaturi de Aba Academy.

Creație, Educație, Perfecționare, aceasta este misiunea Academiei: de a forma oameni dintr-o gamă largă de medii și culture, gata să își descopere sensibilitatea artistica și pregătiți să dobândească tehnici relevante de machiaj. ABA MAKE-UP ACADEMY oferă o metodologie unică de predare, realizată prin demonstrații, teorie și provocări la fața locului cu modele.

MOTTO: Educatie, Practică, Performanță

Trainer-ul cursului de make-up va fi chiar Alina Brăilescu. 

Colaborează cu designeri precum Adrian Oianu, Rhea Costa, Andreea Tin0u, Wilhelmina Arz, Maria Marinescu, Mirela Diaconu, având o vastă experiență în machiaje de fashion și beauty. Este recunoscută pentru creativitatea și originalitatea machiajelor pe care le realizează, fiind cooptată în avanpremiere și înshow-urile designerilor autohtoni. A realizat machiaje pentru campanii deimagine Ivatherm, Venera Arabu, Adrian Oianu, Geta Voinea, Mirela Stelea implicandu-se totoadata si în realizarea editorialelor de modă.

avon.ro

Ce vei învăța în cadrul cursului de make-up

  • Introducere – tehnici de corecție și contouring a feței, morfologia feței
  • Bridal make-up – psihologia și tipuri de machiaj de mireasă, rezistența la transfer
  • Smoky eyes/ Cat eyes – decada anilor ’20, evoluția machiajului din anii ’20 pana astăzi
  • Foto & fashion make-up – tehnici de realizare a machiajelor pentru foto, diferența dintre un machiajul de fotografie și fashion
  • Vintage make-up – decadele anilor ’60-80
  • Special Effects – Halloween make-up, efecte speciale de îmbătrânire, cum realizezi răni, taieturi, vânătai, aplicarea accesoriilor – bărbi, frunți, mustață
  • Airbrush – prezentarea produselor și aparatului, tehnici de machiaj cu airbrus

La absolvirea acestui curs de machiaj se oferă diplomă acreditată și reunoscută la nivel internațional.

Concursul se va desfașura în perioada 27.01.2017 – 14.02.2017.

Reguli Concurs.

Reguli Bloggeri/cei care un site, etc.

Fiecare participant care se va inscrie la acest concurs trebuie să menționeze pe blogul/siteul personal sau al vecinului de ce își dorește să câștige acest premiu. În cadrul articolului trebuie să menționați că participați la acest concurs organizat de către DespreModa.ro  și Aba Academy și un link către site-ul nostru, despremoda.ro, iar cuvintele cheie le veți alege dintre acestea: modă, fashion, revistă modă, orice cuvânt ce ține de modă și fashion. Trimite link cu titlul articolului tau la adresa contact@despremoda.ro sau adauga-l la comentarii.

Reguli participanți fară blog/site.

Dacă nu ai un blog și vrei totuși să participi la concurs, scrie un articol în word în care menționezi de ce îți dorești să câștigi concursul, trimite-l la adresa contact@despremoda.ro cu titlul – Concurs make-up. Trebuie să distribui acest concurs pe Facebook, Twitter, etc (în total să fie minim 4 platforme de socializare, obligatoriu FacebooTwitter, restul care vreți voi).

Va fi premiată cea mai creativă motivație. Juriul va fi format dintr-un reprezentant al echipei DespreModa.ro și Aba Academy.

Bloggeri și deținători de siteuri vor avea un plus.

Toate articolele vor fi făcute publice. Pentru alte întrebări sau sugestii folosiți secțiunea comentarii.

Câteva machiaje realizate de Aba Academy.

 

Câștigătorul/câștigătoare concursului este rugată să scrie un articol în care să ne povestească ce a învățat la curs.

 

Update!!!

Listă câștigători!!!

Premiul cel mare:

lessassys.blogspot.ro/2017/01/cursuri-aba-make-up-academy.html

Câștigători seminar machiaj:

wearingwithstyle.wordpress.com/2017/01/27/despremoda-aba-makeup-academy/

madalinaardeleanu.com/castiga-un-curs-de-make-valoare-de-1800-lei

enigel.blogspot.ro/2017/01/sa-fiu-pictor-de-chipuri.html

marilena.dascalu88@gmail.com

ralucica.blogspot.ro/2017/02/tainele-realizarii-unui-machiaj.html

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 3 Comments
Spune-ți părerea
  1. Amalia spune:

    Multumesc pentru premiu! Primavara a inceput de-a dreptul minunat pentru mine!

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada