Publicat: mie, Apr 22nd, 2015

Carey Mulligan cunoaște secretele de a fi un „Newyorkez” adevărat

Faimoasa actriță de orgine engleză, a acordat un interviu revistei Vogue din SUA, în care vorbește despre acomodarea ei în New York, pentru rolul de pe Broadway, în  Skylight.

Carey Mulligan

Carey Hannah Mulligan, s-a născut pe 28 mai 1985 în Londra. Debutul în cinematografie l-a avut cu rolul din „Pride & Prejudice” (2005), unde a interpretat-o pe Kitty Bennet. Au urmat roluri de televiziune în adaptarea BBC dupa Charles Dickens „Bleak House” (2005) și în „The Amazing Mrs. Pritchard” (2006). În 2007, ea a jucat în filmele de televiziune „My Boy Jack” și „Northanger Abbey”. În acelaşi an, si-a făcut debutul pe Broadway în „Pescarusul”, un debut aclamat de critici. La 24 de ani, a câştigat recunoaşterea pe scară largă pentru rolul Jenny din „An Education” (2009), câștigând un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. În plus, Mulligan a fost nominalizata la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă şi la Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea ei. Tot in 2009, Carey Mulligan a mai apărut în filmele „Brothers” și „The Greatest”. Printre proiectele viitoare, se numara roluri în „Wall Street: Money Never Sleeps” , şi „Never Let Me Go”, ambele au fost lansate în 2010.

Mutarea în New York City ar putea părea înfricoșătoare pentru unii oameni, dar pentru actrița engleză Carey Mulligan, mutarea în oraș pentru rolul de pe Broadway, în Skylight , este foarte ușor.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada