Publicat: mie, Iul 29th, 2015

Cămașa

camasa-dama-casualDupă cum observați din titlu, am ales să vorbesc despre articolul vestimentar preferat de mine. De ce preferat ? Consider că în orice moment al zilei, cămașa „da bine „. În dulapul meu, dacă cauți un tricou, maieu, jeans, dai în primul rând de o cămașa. Elegantă, casual, business sau sport este un articol pe care îl poți asorta în funcție de stil. Din punctul meu de vedere nu se va demoda niciodată.

În următoarele rânduri o să explic rolul pe care îl are cămașa pentru un bărbat și pentru o femeie. Cămașa bărbătească înseamnă mult în societate, de ce spun asta, deoarece conturează o atitudinea masculină în forme accentuate care spune multe despre bărbatul pe care o poartă .

Purtată în nuanțe diferite și o croială bine definite, calitatea și mărimea unei cămăși trebuie aleasă cu gust și să se potrivească perfect cu celelalte articole purtate. Devine un trend atunci când exprimi față de restul lumii stil și atitudine pozitivă . Cămașa albă nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat, în același caz nici din garderopa unei femei .
Pentru că în fiecare an moda se dezvoltă, anii 70/80 revin pe €™podium€™, trebuie să fim în ton,dar în același timp să ne simțim bine cu ce purtăm, fără să părem extravaganți, vulgari sau complexați.

Trebuie să ne simțim în primul rând bine cu noi, cămașa pentru femei, pentru mine reprezintă mult, în dulapul meu e articolul fundamental. Eu o numesc salvare de multe ori, deoarece când pun o pereche de jeans, pantaloni lejeri, indiferent ce port,cămașa mă salvează. Purtată lungă, strâmtă, largă, scurtă, arată bine oricum, combinată și în funcție de celelalte articole vestimentare .

Despre autor

- iubesc moda - http://despremoda.ro/

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada