Publicat: sâm, Sep 5th, 2015

Cafea cu parfum de… SHOOTING

fata cu esarfaDe îndată ce închid ușa apartamentului, unde locuiesc și deschid ușa blocului, am senzația că sunt înghițită de un cuptor încins. Totuși, cele 34 de grade C sunt mai ușor de tolerat când  încerci să nu te gândești la ele… Dar la ce aș putea să mă gândesc?… unde să îmi savurez cafeaua.

Aș putea să o pregătesc acasă, în liniște, dar astăzi am o ședintă foto foarte  importantă și nu îmi permit să întârzii… la naiba, pe cine încerci să vrăjești?!

Să o luăm de la capăt. Nu știu să fac cafea!!!… sună mai bine. Cafeaua trebuie savurată la o cafenea, cu un croissant, în liniște, să mă simt ca într-un film black and white, vechi și romantic ‘’BREAKFAST  AT  TIFFANY’S  ‘’  

Am încercat să beau cafeaua și la prietene dar nu știu de ce, la sfârșit, când văd zațul acela de cafea, îmi iese pe gură o întrebare ciudată: ‘’citești în cafea?’’ Un prieten/amic/cunoștință ( nu știu, sincer, în ce categorie să il încadrez) spunea așa: ”Cafeaua trebuie să fie fierbinte ca iadul, neagră ca întunericul și gustoasă ca femeia.”…nu și în cazul meu, prietene drag!

Sunt ‘’salvată de clopoțel’’ din această visare și adusă cu picioarele pe pământ, tocmai la timp, când prin fața mea trece o mașină galbenă, iar eu într-un exces de zel și motivată de filmele americane strig :’’ TAXI!”… și uite așa, am aflat secretul de a atrage atenția asupra mea.

Ajung la studio într-un final și ma minunez de ce văd acolo. Haine frumos așezate pe umerașe, create din materiale fine ca mătasea, cașmirul, dantela. Pantofi sunt superbi… cinci perechi de pantofi, modele diferite dar păstrâd același ton, STILETTO  și o pereche de săndăluțe negre( care mai apoi mi-au rămas mie). După o ora de machiaj și coafat sunt condusă în cabină pentru a îmbrăcă ceea ce eu am remarcat de când am intrat și am rămas plăcut surprinsă.

Ședința a durat 2 ore, de zâmbete, de priviri, de mișcări, pentru a pune în valoare acele rochii diafane, fabuloase, fără ca eu să simt o urmă de oboseală. În timp ce pozam cu ultima rochie neagră, lungă, cu margele la gât și mânuși negre până la cot, îmi aduc aminte că eu nu mi-am băut cafeaua în această zi. Le cer o scurtă și binemeritată pauza de cafea.

Nu mă mai schimb, rămân așa și mă duc în salon să îmi iau cafeaua. Pe tăvița ca de argint, lângă cafea, stă așezat un croissant cald și pufos. Ies pe terasă și mă așez pe un scaun, savurand cafeaua fierbinte și mă gândesc la un film vechi și romantic, black and white…BREAKFAST AT TIFFANY’S.

Dacă ți-a plăcut acest articol .. urmărește-ne pe Facebook !!!

Despre autor

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada