Publicat: lun, Sep 12th, 2016

Bravo, ai stil! … cel mai nou show tv de fashion

bravo-ai-stil

Bravo, ai stil! … este cel mai nou show tv de fashion. Un format internațional în care concurentele defilează în fața unui juriu, format din Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, demonstrându-și talentul de fashionistă. Marele premiu al concursului este de 100.000 de lei și o colaborare ce le poate aduce succesul în televiziune.

Cine sunt jurați noștri?

Iulia Albu este critic de modă, foarte acidă și influientă. „Cu siguranță vom avea parte de o competiție  foarte interesanta, creativitatea și abilitățile concurentelor privind compoziții și cromatica vor fi solicitate la maximum. Mă aștept la multă imaginație, la interpretări cât se poate de personale și la foarte multe surprize”, a declarat Iulia Albu.

De-a lungul carierei, Iulia Albu a fost editor  pentru publicațiile Ideal Mariaj și The Grand Magazine. În tv s- făcut remarcată în show-ul de noapte WOWbiz, în cadrul rubricii WOW sau Bau-Bau? Verdict Iulia Albu. Iulia Albu este absolventă a Universității Nationale de Arte București, secția Modă.

Maurice Munteanu se recomandă ca fiind fashion editor și blogger de modă. De peste 10 ani este fashion editor la revista Elle România. Din 2013 este și blogger, lansând blogul de fashion Le Projet d’Amour – mauricemunteanu.com, platformă care i-a adus o serie de premii.

Al 3 – lea membru al jurului este Raluca Bădulescu. Nu pot să vă zic foarte multe despre Raluca legat de modă, tot ce pot să vă zic este că a avut voința de a pierde 70 de kilograme. „Poți să te îmbraci cu stil chiar dacă nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt conștientă că în timpul show-ului orgoliile își vor spune cuvântul, fetele își vor scoate atunci când se vor simți puse în pericol de prestația contracandidatelor. Ce le sfătuiesc pe concurente este sa aibă încredere în ele înșele și în alegerile pe care le vor face, pentru că stilul ține mai degrabă de atitudine”, a declarat Raluca Bădulescu despre show-ul tv fashion.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada