Publicat: lun, Sep 21st, 2015

Bluza tradițională românească la modă

Dorin Negrau Spring/Summer 2016

Dorin Negrău
Spring/Summer 2016

În cadrul Săptămânii Modeii de la New York, bluza tradițională româneasca a fost scoasă în fața reflectoarelor și a aparatelor foto, de către celebrul designer Dorin Negrău. Acest a oferit un show cu aer romantic și plin de feminitate, în care subiectul principal a fost haina tradițională românească.

Dorin Negrău și-a prezentat la New York colecția de primăvară – vară 2016, în care modelele au purtat rochii din mătase, feminine, împodobite cu volane sau jabouri, inspirate din  portul popular, cu vibe de modernitate. Împodobite cu broderii manuale și pliseuri minuțios realizate, majoritatea rochițelor au avut imprimeuri florale, seducția florilor de trandafir regăsindu-se în cadrul multor dintre look-uri.

În galeria foto vei descoperi noua colecție primăvară – vară 2016, semnată de celebrul designer Dorin Negrău.

Dorin Negrău Spring/Summer 2016

Dorin Negrău
Spring/Summer 2016

Dorin Negrău Spring/Summer 2016

Dorin Negrău
Spring/Summer 2016

Dorin Negrău Spring/Summer 2016

Dorin Negrău
Spring/Summer 2016

sursă foto – Hepta.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada