Publicat: joi, Apr 16th, 2015

Blugii largi – tendințe la modă primăvară-vară 2015

Blugi largi, au devenit un trend pentru această primăvară. Acești blugi sunt incredibil de frumoși și eleganți, chiar foarte comozi. Mulți desingeri din întreaga lume le recomandă doamnelor acest tip de blugi, recomandându-se să îi poarte cu jachete colorate, bluze și topuri. 
blugi-largiAvantajează orice siluetă, de la cea zveltă, până la acea cu câteva kg în plus, dar blugii largi, reușesc să  mascheze kg în plus. Poarta-i cu o camașă deschisă la culoare și pantofi stiletto pentru un look casual. Sau pot fi purtați în timplul liber, cu o pereche de snekersi și un tricou.

Blugi skinny, blugy boyfriend, îi gasești în orice magazin, care domină pe piața, dar jeansii evazați merită să fie purtați, și pe bună dreptate, picioarele vor deveni mai alungite.

Victoria Beckam și alte celebrități care au început să poarte din nou acest gen de blugi, au readus la viață acest stil frumos și plin de energie.

Ia-tă câteva poze:

blugi largi4

blugi largi1

blugi largi3

Despre autor

- Creează-ți propriul stil…fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada