Publicat: mar, Aug 18th, 2015

Bloguri de fashion din ro

Caut aproape în fiecare zi bloguri fashion pe Google și am descoperit câteva bloguri fashion de care nu te poți dezlipi. Vreau să vă prezint și vouă acestă listă de bloguri fashion ce merită citite și pe care am alcătuit-o în decursul a mai multor ani. Blogosfera românească este în creștere, unii se apucă să își facă blog din plăcere, alți din dorința de a face un ban, unele sunt foarte populare, altele cu greșeli de gramatică, împreună formeaza blogosfera românească.

fashion blog

Primul meu blog pe care l-am avut pe domeniu propriu se întâmpla pe la mijlocul lui 2009 și am fost activ cam un an de zile. Era un blog generalist, erau articole despre modă, călătorii, fashion, politică și ajunsesem să am 1000 vizitatori unici pe zi. Nu renunțam la acel blog, dar din cauza unor probleme tehnice  am fost nevoit să renunț la el. Dacă ești pasiont de o anumită nișă și îți place să scrii, poți să îți transformi blogul într-o afacere de succes, câștigând câteva mii de euro pe lună. Să vă dau un exemplu, un premi pe care l-am câștigat pe primul meu blog, a fost un domeniu .ro la care se adaugă un abonament de hosting pe 10 ani de zile, iar plata lunara a abonamentului este de 7.5 euro, valoarea totală a premilui este de circa 1000 euro, iar acesta este unul din premiile pe care le-am câștigat. Dacă vrei și tu poți câștiga mai mult de atât.

Lista cu blogurile fashion o găsiți mai jos.

Alina Ceușan

Special Koko

Beautify by Beatrice

I love handmade – un blog de handmade

Fashion in my eyes

Miu Miu

Alo Moda

Ioana Dumitrache – un blog despre frumusețe

Aceasta este lista mea de bloguri fashion, dacă aveți și alte bloguri de modă la inima, le puteți scrie în comentarii și le adăugăm în articol.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. Simona Balan spune:

    Check it out, e al meu, bineinteles ca il am la inima haha 😀

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada