Publicat: mie, Iul 13th, 2016

Bahar Viață Furată (O Hayat Benim) – Veste proastă pentru fanii acestui serial

bahar viata furata

Bombă în serialul Bahar Viață Furată (O Hayat Benim).  Două dintre personajele principale ale serialului se pare că au ajuns la cuțite. Ezgi Asaroglu (Bahar) i-a dat un ultimatum lui Keremcem (Ateș) în legătură cu relația lor: ori se căsătoresc, ori se despart!

Ezgi Asaroglu i-ar fi dat un ultimatum iubitului ei, Keremcem în ce privește relația lor și se pare că lui nu prea i-a picat bine această insistența a actriței. Deși a tot declarat în presă că nu e momentul să se căsătorească și că se simte foarte bine în relație asa cum este acum, actrița (Bahar) ar fi vrut ca Keremcem (Ateș) să îi ceară mâna, ca totul să devină foarte serios. Însa, iubitul ei nici nu se gândește la o eventuală nuntă și de aici nu a mai fost mult până la ceartă. Pentru cei care nu știu, Ateș și Bahar formează un cuplu și în viața reală.

Tensiunile pe platourile de filmare, dintre ei, au început de față cu toți. Situația a devenit foarte tensionată între cei doi în cât nu au reușit să se mai stăpânească. Se pare că cea care ar fi intervenit să se calmeze a fost chiar Ceren Moray (Efsun), însă fără sorți de izbândă deoarece a fost rugata de către Bahar să nu se amestece.

Se pare că hotărârea lui Ezgi Asaroglu de a părasi serialul are legătura cu atitudinea lui Keremcem față de relația lor.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. […] Bahar Viață Furată (O Hayat Benim) – Veste proastă pentru fanii acestui serial […]

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada