Publicat: lun, Mai 4th, 2015

Atelier de Stil vestimentar feminin

atelier de moda

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur își pot forma o impresie despre stilul nostru de viață, preferințe, statut social, putere financiară, mediul din care provenim, educație și starea de sănătate, pornind numai de la imaginea și ținuta noastră. Preferăm să fim o apariție sau doar o prezentă?

La cursul de stil vestimentar, discutăm despre cum putem să ne îmbunătățim imaginea pas cu pas și învățăm cum să ne îmbogațim garderoba cu haine care să ni se potrivescă și care ne reprezintă.

Vom analiza tipurile de conformații corporale și vom afla ce fel de ținută avantajează un anumit tip de siluetă. În funcție de ten, culoarea părului și a ochilor, descoperim care sunt culorile și nuanțele pe care ar trebui să le purtăm.

Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie sălipsească din garderoba nimănui. Vom afla care sunt acelea și cum le putem alege astfel încât să ni se potrivească, în funcție de siluetă, preferințe personale și stil de viață.

La cele patru întâlniri interactive, vom discuta despre:

1. Codul vestimentar. Normele și regulile care ne ajută să armonizăm ținuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm. Greșelile de stil cel mai des întalnite.

2. Garderoba de baza și armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră și felul în care alegem culorile care ne avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls și cumpărăturile planificate.

3. Conformațiile corporale și ținutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să evităm sau să purtăm, în funcție de conformația pe care o avem.

4. Stilurile vestimentare și tendințele în moda actuală. Vom vorbi despre diferența dintre stil și moda și ne vom identifica personalitatea stilistică.

imagine despremoda.ro

Cu o experiență semnificativă în lumea modei, Valentina Balașa este ex-model, beauty consultant și designer de ținute de gală pentru diverși artiști și personalități care activează în lumea teatrului, show-business și a muzicii (clasice și moderne). Valentina Balașa susține de peste 3 ani cursuri – la Fundația Calea Victoriei – de stil vestimentar și imagine atât pentru adolescenți cât și pentru doamne. Atelierele Valentinei se concentrează asupra valorificării frumuseții naturale, a specificului fiecărei fizionomii și siluete, evitînd exagerările, copierea “vedetelor” și stridentele. 

Din 20 Mai, atelier în 4 ședințe.

Vă puteți înscrie la cursuri folosind formularul de mai jos sau prin email la contact@victoriei.ro.

Pentru informații suplimentare sunați la 0735 863 8460723 167 892 sau 021-321.30.22.

Se acordă certificate de participare la cursuri, pentru cei interesați.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada