Publicat: joi, Dec 28th, 2017

Apartamente la standarde occidentale, de la Shanti Lake!

Exista o solutie eleganta si eficienta pentru toti cei care vor sa se mute intr-o casa noua din Bucuresti, dar care nu se multumesc cu orice: complexul rezidential Shantilake.ro. Este un ansamblu de locuinte situat in partea de nord a orasului, in punctul in care distanta dintre Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti si Lacul Grivita este minima. E unul din lacurile formate pe cursul raului Colentina – iar dupa el urmeaza lacurile Baneasa si Herastrau. Si… e chiar langa viitoarea Dvs. casa! Iar padurea Baneasa nu este nici ea prea departe – se poate ajunge acolo in numai cateva minute.

De asemenea, din Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr 259 (aceasta este adresa complexului rezidential Shanti Lake) se poate ajunge extrem de usor fie la mall-ul Baneasa Shopping City, situat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti la capatul autobuzului 131 (mai ales daca o luati pe scurtatura, adica pe Strada Jandarmeriei), fie la statia de metrou Lac Straulesti, capatul nordic al Magistralei 4 (cel sudic fiind la Gara de Nord, unde aveti legaturi cu celelate magistrale ale Metrorex). In rezumat, sub aspectul legaturilor cu centrul orasului (inclusiv RATB), complexul rezidential este cat se poate de bine amplasat, chiar si din punctul de vedere al cuiva care nu are masina!

Daca va decideti sa va mutati in complexul rezidential Shanti Lake veti fi aproape de natura, bucurandu-va totodata de tot confortul modern. Atat proiectantii, cat si constructorii, au fost de la bun inceput preocupati de eficienta energetica a cladirilor ansamblui rezidential (care sunt certificate energetic cu clasa A.), pentru ca viitorii proprietari ai apartamentelor sa nu fie nevoiti sa plateasca sume uriase de bani la intretinere si pentru energia consumata. In plus, materialele folosite la construirea si finisarea ansamblului sunt alese cu grija, pentru a conferi calitate si confort imobilelor.

Blocurile din complexul rezidential Shanti Lake au maximum trei etaje, iar suprafetele apartamentelor sunt atent compartimentate, acordandu-se o grija sporita modului in care este folosit fiecare metru patrat util. Exista mai multe variante de apartamente, cu doua si trei camere, a caror suprafata utila totala este de 55 pana la 79 de metri patrati. Asta fara a mai socoti si balcoanele largi si terasele cu dimensiuni generoase! Acelasi atribut poate fi acordat si ferestelor, datorita carora fiecare apartament este iluminat in mod natural, fapt care creaza intotdeauna locatarilor o stare de optimism si buna dispozitie. In plus, apartamentele nu sunt „trase pe acelasi calapod”, precum blocurile construite in epoca de trista amintire, fapt care recomanda aceste unitati locative pentru orice tip de familie.
Un alt avantaj al complexului rezidential Shanti Lake este ca o familie care se muta intr-unul din apartamentele de aici nu mai trebuie sa piarda timp si bani pentru a-si renova si personaliza noua locuinta, pentru ca vor primi o locuinta la cheie, cu un design modern, cosntruita cu materiale de calitate si eficient compartimentata, dotata cu absolut tot ce trebuie, inclusiv mobilier care poate fi personalizat, in fuctie de cerintele clientilor. Apartamentele sunt dotate cu Centrale Buderus, iar incalzirea (sistem Oventorp, Germania) se realizeaza prin pardoseala. Nu a fost neglijata nici siguranta, usa din exterior fiind blindata, de fabricatie italiana.

Si, nu in ultimul rand, Shanti Lake va ofera un foarte bun raport calitate-pret, totul in conditii de transparenta maxima!

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada