Publicat: Dum, Sep 4th, 2016

Apariție fierbinte pe covorul roșu la festivalul de film de la Veneția.

La cea de-a 73-a ediție a Festivalului de film de la Veneția, organizată de La Biennale di Venezia, ținutele purtate pe covorul roșu nu au trecut neobservate.

61831127

Giulia Salemi și Dayane Mello, prezente la premiera filmului „The Young Pope„, au reușit să surprindă publicul cu ținutele lor foarte fierbinți.

Deși au purtat rochii lungi, cele două actrițe au lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi imaginat orice admirator al tinerelor. Foarte provocatoare cu decupaje foarte mari în față, indiferent din ce unghi la priveai, aveai impresia ca cele două vedete nu poartă lenjerie intimă.

61831124

Ținutele celor două tinere nu au trecut neobservate, fiind publicate în majoritate revistelor de modă și a tabloidelor, dar designeri și critici de modă nu s-au arătat prea încântați de ținutele acestora, criticându-le.

61831122

Giulia Salemi și Dayane Mello hot

Giulia Salemi și Dayane Mello hot

Giulia Salemi și Dayane Mello foto

Giulia Salemi și Dayane Mello foto

Giulia Salemi și Dayane Mello poze

Giulia Salemi și Dayane Mello poze

Giulia Salemi și Dayane Mello

Giulia Salemi și Dayane Mello

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada