Publicat: Dum, Mai 31st, 2015

Andreea Raicu ne învată cum să ne păstrăm teneși fresh

teneși

Pe siteul de modă al vedetei, suntem învățați cum să ne pastrăm teneși vara fresh, chiar dacă îi purtăm fără șosete. Cele trei metode clasice prin care putem înlătura mirosul de transpirație din teneși prezentate de Andreea Raicu pe siteul ei de modă sunt:

Cojile de portocale. După ce savurăm portocoala, cojile le aruncam la gunoi. Acum putem să le găsim o utilizare în gospodărie. Plăcut mirositor și cu proprietăți antibacteriene, cojile de portocale pot fi lăsate peste noapte în teneși, iar dimineața vei observa efectul.

„Fură” bicarbonatul mamei și pune-l în interiorul teneșilor. După fiecare purtare poți repeta procedura.

Ultima metoda prin care menținem teneși fresh este să punem perechea de teneși în congelator. Nu știu cât de bună este această metodă, dar să îți arunci teneși printre carne, lapte, etc, nu mi se pare foarte igienic. Cu toate că Andreea Raicu ne sfătuiește să îi punem în pungi de plastic înainte să băgăm în congelator, nu cred că este o metodă eficientă. Poate ar fi eficientă dacă am avea un congelator doar pentru teneși.

Cu toate metodele din lume, nu uita să speli teneși regulat, este cea mai sănătoasă și igienică metodă

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada