Publicat: Dum, Iul 10th, 2016

Amalia Enache se retrage de la PRO TV

Frumoasa prezentatoare, Amalia Enache, se retrage de la pupitrul Ştirilor de noapte, unde de peste şapte ani a fost alături de colegul Cristian Leonte.

Amalia Enache

Viitoarea mămică a intrat în concediu și se se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă pe care o va boteza Alma, iar după fericitul moment va petrece o perioada mai lungă de timp alături de familiei. La ultimul jurnal de ştiri, Amalia Enache a fost întâmpinată cu bomboane şi flori de Cristian Leonte, iar ceilalţi membri ai echipei au îmbrăţişat-o şi i-au urat naştere uşoară.

Impresionată de gestul colegilor, Amalia Enache a ținut să le mulțumească acestora printr-o postare pe Facebook: „Flori împachetate în Salutul-editorial pe care îl scriem de şapte ani şi jumătate de când prezentam seară de seară împreună Ştirile Nopţii şi bomboane Duet. Surpriza mea de aseară, înainte de concediul mai lung ce ma aşteaptă, de la colegul meu cel impecabil, Cristian Leonte. Nu cred să existe jurnalist cu o mai mare stăpânire de sine şi luciditate, în orice situaţie, şi va garantez că orice cuvânt veţi auzi rostit de el, e bine cântărit şi orice informaţie, chiar când arde lumea, e foarte, foarte bine verificată. N-am avut niciodată emoţii când am fost cu el, pe vreo scenă sau la ştiri, datorită stăpânirii lui de sine şi nu mi-am curăţat niciodată maşina de zăpadă; o găseam noaptea, după ştiri, când să plec acasă, gata curăţată de el. Pe curând!”.

Naștere la modă Amalia Enache!

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada