Publicat: lun, Aug 24th, 2015

Am primit geanta laptop de la Delikates

În acest articol vreau sa vă prezentăm geanta pentru laptop pe care am comandat-o de la Delikates și o recomandăm cu mare drag. Geanta este foarte cochetă și foarte comodă, oferind o protecție ridicată laptopului. Cu un design atractiv și la modă, geanta pentru laptop are două mânere fine și o curea când doriți să aveți mâinile libere.

Cu  deschidere superioară, se poate transport laptopul cu diganoala pana la 16 inchi.  Are 2 buzunare în faţă pentru accesorii. O puteți achiziționa de pe siteul Delikates.ro, iar modelul pe care noi (echipa despremoda.ro) l-am ales este weekend în blugi.

Foto Geanta Laptop

11930695_884045635013502_945415203_n 11949794_884045845013481_1555822739_n

Multumim Delikates!!!

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada