Publicat: lun, Sep 5th, 2016

Alicia Keys a renunțat la machiaj

Din luna iunie a acestui an,  Alicia Keys, a renunțat la machiaj, afișându-se la MTV Video Music Award 2016 făra un gram de machiaj.

Artista și-a motivat alegere printr-o scrisoare către Lenny Letter, o platformă feministă online, în care explică alegerea pe care a facut-o. Aceasta a explicat că dorește să scape de acea imagine perfectă și vrea să învețe să se accepte așa cum este naturală.

La ultimul eveniment la care a participat fară machiaj, BET Awards, Alicia Keys a arătat mai bine ca niciodată, dar criticile nu au întârziat să apară. Muți au acuzat-o ca a avut un machiaj discret și a încercat să pozeze naturală. Alții, au afirmat că ar fi putut purta un machiaj natural și că acțiunea ei este un pic exagerată.

Keys, s-a apărat, postând pe Twitter următorul mesaj, alături de un selfie: „Faptul că am ales să nu mă mai machiez nu înseamnă că sunt anti-machiaj”.

Alicia Keys

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada