Publicat: sâm, Mai 16th, 2015

Albastru și alb, culorile de pe Riviera Franceză

riviera franceza3

În timpul festivalului de la Cannes, am putut admira ținute spectaculoase accesorizate cu bijuterii extravagante. Pe lângă sclipirile prețioase ce au invadat covorul roșu, semnate de case de modă importante, vă propunem câteva poze spectaculoase de pe Riviera Franceză.

După cum veți vedea și în poze, albastrul și alb sunt culorile prezenta pe plaja de la Cannes, unde poți petrece o adevărată vacanță.

riviera franceza riviera franceza1 riviera franceza2 riviera franceza4

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada