Publicat: mie, Aug 31st, 2016

AFI Palace Cotroceni a organizat prima prezentare de modă

Prezentare de moda tiroliana_AFI Aventurier 3

În cadrul lansării parcului de aventură AFI Aventurier, AFI Palace Cotroceni a organizat prima prezentare de modă din România la înălțime, pe tiroliană.

AFI Palace Cotroceni a lansat astăzi AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din Europa.
Cu ocazia evenimentului de lansare, AFI Palace Cotroceni a organizat și prima prezentare de modă din România pe tiroliană, la peste 20 de metri înălțime.

Sorin Scîntei, Directorul General al centrului comercial a fost primul care a testat tiroliana din AFI Aventurier, urmat de modelele care au prezentat cele mai noi ținute din colecția toamnă-iarnă semnate de brandurile Stefanel și Tezyo.
“AFI Aventurier este acum o opțiune inedită de agrement în București și totodată foarte accesibilă ca preț și distanță față de casă. Majoritatea parcurilor de aventură de acest fel din România sunt dezvoltate în afara orașelor. În plus, ne adresăm unui public cât mai variat, atât amatorilor de senzații tari, experimentați, cât și celor care sunt dispuși să încerce pentru prima dată un parc de aventură, fie că sunt adulți sau copii. Ne bucurăm că am găsit în Capitala Aventurii, dezvoltatorul proiectului AFI Aventurier, partenerul ideal care să ducă la bun sfârșit proiectul nostru.”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

În cadrul prezentării de modă, Stefanel a promovat colecția Bohemian Rhapsody, ce conține articole vestimentare dedicate sezonului rece.  Colecția este inspirată de poveștile orientale și de locuri îndepărtate unde frumusețea capătă diferite forme. Ținutele smart casual de la Stefanel, în nuanțe calde și note boeme sunt versatile și conțin accesorii contemporane.

Totodată, în noua colecție de încălțăminte toamnă-iarnă 2017 de la Tezyo, prezentată în cadrul evenimentului de lansare AFI Aventurier, se pune accentul pe un mix de materiale calitative, având note inspirate de modernitate pentru un stil autentic.

Prezentare de moda tiroliana_AFI Aventurier 1

Sorin Scintei_General Manager AFI Palace Cotroceni

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada