Publicat: vin, Mai 15th, 2015

Adelina Ivan reprezintă România la Fashion for Europe la Viena

adelina ivan1

Adelina Ivan va reprezenta România la festivalul de modă, Fashion for Europe, ce va avea loc în deschiderea Ediţiei 2015 a concursului Eurovision din Viena. Evenimentul dedicat modei va avea loc pe data de 18 mai şi reuneşte designeri şi branduri din cele 14 ţări participante la concurs.

Tânăra creatoare de modă este susținută de  Institutul Cultural Român de la Viena, iar mai multe detalii despre Adelina Ivan găsiți pe siteul acesteia, adelinaivan.com.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada