Publicat: joi, Sep 10th, 2015

28 de motive de a iubi H & M … noua linie de frumusețe

Imperiul H & M de haine și accesorii pentru femei și bărbați a lansat o nouă linie de frumusețe. 700 de piese pentru machiaj, păr, parfum, îngrijirere corporală au fost lansate de către H & M pe site-ul oficial.

linie frumusete

Sara Wallander, designer-ul de concept, declara despre noua colecție de frumusețe, că se gândește la noua linie de frumuseșe ca la moda pentru față, o parte de distracție de formare a look-ului. Ea a lucrat la gigantul proiect timp de 3 ani împreună cu o echipă de experți. Designerița a mai adăugat că și-au dorit ca noua colecție să fie pentru toată lumea, noanțele de culoare sunt de la albastru la abanos și o paletă mixtă cât mai apropiată de culoarea pielii.

Femeile pun mare accent pe hainele lor, însă nu neglijează machjiajul când ies afară din casă și pun cerințe mari machiajului personal. Din acest motiv H & M a lansat o serie de produse pentru păr, față, unghii, îngrijirea pielii, machiaj, etc.

Lista celor 28 de motive de a iubi H & M.

oja unghii

hm 1 hm 2 hm 3 hm 4 hm 5 hm 6 hm 7

hm creion hm creion buze hm creion ochi hm crema hm femei hm femei1 hm frumusete femei hm frumusete

hm ingrijire hm machiaj 1 hm machiaj hm oja hm oja1 hm pensula hm pensula1 hm pieli

hm pudra hm rimel hm ruj hm

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada